In Hidrodoe ontdek je deze zomer waarom kraantjeswater de enige verstandige keuze is… voor jezelf…. voor de planeet.Niet alleen is kraantjeswater 10.000 keer goedkoper…de productie van plastic waterflessen vraagt heel wat van onze natuurlijke reserves.

Terwijl de afvalberg van plastic flessen aangroeit, stroomt de oplossing uit de kraan.

Deze zomer kan je zelf de handen uit de mouwen steken. In ruil voor een (lege) fles ontvang je alvast een originele Hidrodoe beker*.

Op de gezondheid van onze planeet! De (lege) flessen gooien wij niet zomaar in het afval: samen bouwen wij mee aan de poëtische waterinstallatie van kunstenaar Stefan van Biesen, in de tuin van Hidrodoe.

Geniet verder van een spannende waterproeverij en leuke waterdemonstraties en maak kans op mooie prijzen.   

In het unieke waterDOEcentrum “*Hidrodoe*” ontdekt u de geheimen van water door zelf te experimenteren.

Hidrodoe bestaat uit drie delen; de Blauwe Watertuin, de Waterwereld en de Watermaker.

Verken de Blauwe Watertuin met zijn fantastische experimenten. Zoek verkoeling onder de waterparaplu, spring heel hard op de fonteinen, en maak het mooiste deuntje met het waterorgel! De Watermaker trakteert jong én oud op de spannende 3D-film Teruggespoeld, je wordt als een waterdruppel meegezogen in het productieproces van kraantjeswater. Goed of slecht weer? In de Waterwereld, de grote doe-ruimte van Hidrodoe, kan u altijd terecht. Lanceer zelf een waterstofraket, voel water in al zijn toestanden in de aggregatietunnel, laat een duikboot zinken, maak zelf de grootste indoordraaikolk van Europa, ...

Prachtig gelegen in de bossen van Herentals, is Hidrodoe uitgegroeid tot één van de toeristische trekpleisters van de Antwerpse Kempen.

In de onmiddellijke omgeving van Hidrodoe kunnen jong en oud bovendien genieten van de vele mogelijkheden van het zwembadencomplex ‘Netepark’, het Bloso-sportcentrum en de uitgestrekte bossen.